tab ++ qIQiE ++: b0wling + kar0k
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

b0wling + kar0k

Thursday, February 25, 2010
ari nie aku kuar dgn adik n ank buah aku..
kuar utk lepaskan geram..
coz org yg dh janji nk jumpa aku ari nie dh lama tak on henset.. :(
geram,menyampah,benci sume ade lah..
tension tol dpt org mcm nie..huhu..

mule2 kitorg gi main bowling..
syok plak bile dpt baling bola bowling tue..
mule2 bli utk 1 game jer..
tp disbbkn kalah,aku suh adik aku tmbh 1 game lg..
game kedua nie,dua2 dh penat..hihi..
skor pun xde ar tggi..

then kitorg gi plak tempat karaoke..
ape ntah nama tmpt tue..
aku ikut jer adik aku..
die biasa gi tempat tue..
tmpt nie kene sewa bilik..
bukan karok jamban tau..
nie karok dlm bilik..
bleh tahan lah bilik tue..
RM15 utk 1jam..

mase tue tak sangka plak yg ank buah aku nie pndai gak baca lirik..
yelah,mase ajar die baca buku..
bukan main susah lg nk sebut..
tup2, bleh plak nyanyi..
kira dh pandai rupenye bdk tue m'baca..hehehe..
pas 1jam menyumbangkan lagu2 kat situ..
kitorg gi makan McD..
makan smpai senak perut aku..hehe..

kire nye ari nie mmg hari lepas geram..
abis kopak duit aku..
tp xper sbb swonok gile dpt menyumbangkan lagu2.. :p
rugilah org yg dh janji ngan aku nk kuar ari nie..
sbb die x dpt rasa duit aku..hihi..
aku jer yg slalu rasa duit die.. :)


p/s:mood dh stabil..geram ttp ade tp still rindu lah kat dia

1 comments:

  1. zura said...:

    terbaikk ~
    kalau geram lagi nanti ajak awa kluar lagi tauu .! hehehhehe .

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

++j0m sh0pPing++