tab ++ qIQiE ++: i LovE U???
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

i LovE U???

Friday, August 14, 2009
ptg td call org t'syg..
erm,cian kat die..
ulser mulut x baik2 lg..
tue lah mulut jahat sgt..
tue yg dapat penyakit tue, biar mulut tue diam kejap..
diam dr kutuk2 org jer..
tak abis2 asyik kutuk org jer..huhu..

td nk dikire gaduh ker tak ek?
tak tau lah..
aku ckp ngan die yg aku dh malas nk tepon die..
die tanya btul ker tak?
aku ckp ar btul..
tup2 die trus offline..
tak ckp ape2 pun..
trus off..
Wwaaaaa,cedeh nye..
tp geram pun ade gak..
kite igt nk gurau jer ngan die..
skali die tutup btul2..huhu..



sampai ati die off mcm tue jer..
biasa nye die mesti pesan..
'jaga diri bebaik kat sana..igt sy slalu'
tp td xde pun..huhu..
padan muka aku..heheh..
sape suh ckp mcm tue..
kan dh kene..huhu..
aku ckp yg aku xnk call die smpai ari ahad nie(bleh ker aku nie?)..
die kate die nk off enset..
xnk bukak langsung smpai ari ahad nie..
Wwaaaa,mcm mane nk hadapi ari2 esok(pdn muke)..


die nie mcm tak paham langsung ati aku..
mulut kate lain tp dlm ati ckp lain..huhu..
erm, kalo bleh aku nk ckp kat die yg aku syg die sgt2..huhu..
tp bnde tue x t'kuar dr mulut nie..
penat susun ayat tp x dpt gak nk luahkan bile ckp ngan die..
rindu nye nk jmpa die..
bile lah dpt jmpa..huhu..

ape yg ade dlm ati aku sama mcm quote kat bwh nie..huhu

1 comments:

  1. chillchill ! said...:

    jiwang upe nye kak nor ek ..
    haha .
    gdluck in ur lovelife .!
    :))

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

++j0m sh0pPing++