tab ++ qIQiE ++: .::2nd entri::.
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

.::2nd entri::.

Tuesday, October 27, 2009

rindu terubat jua akhir nye..
walaupun hanya bape second aku dpt dgr suara die..
tp aku ttp berpuas ati..

walaupun perbualan tue b'akhir dlm
keadaan yg sgt menyakitkan ati..huhu..
tp tue dh cukup baik utk aku..
at least, aku tau die sihat n masih hidup(ayat org tgh geram :p)..hihi..

********************************

aku tak tau lah die anggap aku nie ape..
kwn??kekasih ati die??
ntah lah..
kalo die anggap aku nie special utk die..
nape die x pernah nk kongsi masalah die ngan aku..
walaupun aku x bleh tolong..
tp sekurang2nye aku tlg dgr luahan ati die tue..huhu..

nie pun aku x tau bape lama die nk wat perangai mcm nie..
ari tue 3 ari die x angkat tepon..
pas nie tak tau lah aku bape lama lah plak die nk wat mcm tue..
semggu??sebulan??setahun??
ermm,kalo setahun...
bertambah terseksa lah jiwa aku nie...

&

sungguh bertuah aku rasa kalo die yg tepon aku..
tp nk wat cam mane..
poket die asyik kering jer..
so, x bleh nk topup henset tue utk call aku..huhu..

so.........
skrg nie aku malas nk call die (snggup ker??)..
wakakaka...
concentrate for my final exam n my final project report..
yehaaaaaaa~~~~~!!!!



4 comments:

  1. Saifura said...:

    qiqie..kdg2 kite kne tau nape dia buat camtu..smada dia dlm permasalahan yg bsr & serabut sb tu dia xjwb fon awk @ dia xnk get long ngan relation korg(bkn mhasut ok)..mesti ade sb kn?

    renung2 kn..

  1. to saifura:
    thanks for ur comment..
    tue lah pasal..
    sy mmg nk ambk tau knape die buat mcm tue..
    tp bile sy tanya die kate kalo die ckp byk nnti kitorg gaduh..
    sbnrnye die x pernah nk cite ape masalah die n ape yg wat di serabut..huhu..
    kdg2 die wat sy mcm t'hegeh2 jer kat die..huhu..
    :(

  1. Azren Aida said...:

    bnyakan brsbar la yer..mmg llki susah nak share masalah..mngkin sbb ego dorang tggi kot..dorang rse dorang leh settle kan sendri..hehe..(memandai jer sye ni..(^_-!)..)
    all the best of luck for your final exam..!!

  1. to Azren Aida: thanks coz sudi drop comment..hehe..
    insyaAllah, sy akan buat yg terbaik utk final nie..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

++j0m sh0pPing++