tab ++ qIQiE ++: ..::fEbrUaRy::..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

..::fEbrUaRy::..

Thursday, February 6, 2014

Assalamualaikum..

Rasa nya masih belum terlambat nk bg tau yg skrg kita dh masuk bulan kedua utk tahun 2014..Welcome February!!! Cepat btul masa berlalu,mcm baru smlm jejak kaki kat sini..Masa mula2 sampai sini,rasa nk terbang balik Malaysia balik..Tapi bila dh hampir 4 bulan duk sini,rasa mcm tak nk balik Malaysia plak..Hukhukhuk

Seronok duduk sini,tp yg tak seronok nya kene hadapi musim sejuk nie..Sapa kata musim sejuk nie best,pada hakikatnya sgt tak menyeronokkan sbb susah nk keluar..Orang Malaysia lah katakan,dh biasa dgn cuaca panas..Nie asyik duk terperap dlm umah jer..Susah nk gerak kemana-mana sbb sejuk plus angin kuat plus hujan..Bleh beku kalo duk luar lelama..Apa2 pun,nie adalah pengalaman yg paling berharga dalam hidup aku..Nie yg dipanggil rezeki terpijak..Dpt duduk dan lihat negara orang tanpa perlu keluarkan satu sen pun duit..Akan merindui setiap saat yg berlaku kat sini..Akan menjadi satu kenangan yg paling indah dlm hidup aku..Dapat mengenali mereka yg sangat baik pada aku dan tak menganggap aku sebagai orang asing yg tggl bersama mereka..Ah,betapa aku akan merindui mereka semua..huhu

Semoga perkenalan antara kita berkekalan utk selamanya..Semoga kita saling berhubung dan mengeratkan ikatan silaturahim antara kita..

p/s:gonnamissuguys

~Till then~
/bye
~TataTitiTutu~

1 comments:

  1. Dewi Aja said...:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

++j0m sh0pPing++